Menu

Modele de case din boltari


Recomandarea este “nu boltari”. Alegeti ori BCA ori, si mai bine, caramida. Boltarii fiind facuti DIN ciment vor atrage si Tine APA, vor fi tot timpul mai Reci adica vor favoriza pierderea de Caldura (sau se vor incinge Vara) in concluzie, BCA sau, Daca aveti Bani pt ca merita, caramida in primul rand CEEA CE ATI explicat nu este corect si nu poate fi facut sau daca poate fi facut nu o sa aveti decat dezavantaje. Boltarii de Beton Tin rece iar la venirea iernii o sa va treziti ca bagati lemne PE foc non-stop. Este o greseala imensa sa nu tencuim Casa PE dinafara si sa placam direct PE maçonnerie polistirenul. Daca la zidaria DIN caramida se mai poate Placa polistiren ASA, Dar de cele mai multe ori se da un Sprit DIN tencuiala inainte, la casele zidite DIN boltari este necesar sa se tencuiasca. In primul rand pentru a se intari peretii pentru ca sunt foarte subrezi iar la inghet-dezghet se pot Macina. In Al doilea Rand pentru ca diblurile pentru polistiren nu Tin nimic daca sunt Batute direct in boltari. Deci exista riscul ca fatada sa cada la propriu. Cas construite DIN boltari nu veti intalni prea des zilele acestea, cand se cauta DIN ce in ce mai mult solutii pentru a face Economie de Energie. Principalul motiv este ca acestia nu ofera izolatie, Astfel ca iarna la o Casa DIN boltari consumul de resurse si cheltuielile pentru incalzire ar fi foarte ridicate. Boltarii reprezinta cel mai ieftin Material de constructie pentru anexe, in afara de chirpici. Sunt facuti DIN ciment amestecat cu Pietris, APA si zgura de furnal.

Materialul rezultat este turnat in niste forme speciale, iar apoi PRESAT cu vibroprese. Pot fi facuti si in regie proprie, cu ajutorul unor forme DIN tabla. Astfel, chiar daca se poate face izolatie si la peretii DIN boltari, acestia DIN urma sunt utilizati, de cele mai multe ori, pentru a construi zidurile unei pivnite, unde se doreste a fi pastrata o temperature scazuta, unei magazii sau unui GARAJ. De la garduri, dependinte si annexe DIN jurul unei gospodarii, pana la cladiri Industriale, Hale sau ferme, precum si pentru realizarea fundatiilor sau a zidurilor neportante ALE cladirilor, boltarii sunt utilizati in Constructii datorita avantajelor Lor: dimensiuni mari, rezistenta sporita, usurinta in zidarie, Economie de timp si resurse. N-o sa prea vedeti INSA case construite DIN boltari din cauza ca acestia “Tin rece”, neavand calitati termoizolante. Le Bună Seara. .. Vreau sa construiesc și eu o Casa micuța. .. Doua camere baie și sogiorno.. MĂ puteți ajuta.

» Fundatia este un element foarte important in CEEA CE priveste structura de rezistenta a unei locuinte, este “temelia” casei. Daca nu aveti Deocamdata suficienti Bani sa o faceti cum trebuie Noi va recomandam sa mai asteptati. Deasemenea nu Credem ca veti face o Mare Economie realizand-o DIN boltari. Pentru ca si acestia trebuie umpluti cu Beton si Armati. Faceti niste calcule mai intai si vedeti daca se merita sa faceti acest Rabat la calitate. Romanii interesati de aceste materiale de Constructii, gasesc PE Piata si boltari de Fundatie, Cu goluri, care vin umplute cu Beton Armat sau Monolit, si de zidarie. Mai ar fi de redat DIN dialogul cu respectivul proprietar INSA asta altadata, poate. Daca a construit sau nu Casa cu boltari de Beton nu va pot spune nici asta.